kbba9

DUIT MODAL

Thursday, January 29, 2015

Rindu Zaman Kurus!

Kadang - kadang saat aku duduk seorang diri , aku selalu teringat kisah - kisah aku masa 7 - 8 tahun lepas ..

Iyer .. Bukan pasal ingat kat ex - boyfriend pun , tapi pasal aku teringat zaman aku kurus .. Yup , aku dulu kurus babe !!

Ramai yang x percaya sebab ramai x kenal aku masa aku kurus .. Yelah , aku dengan dunia aku masa tu .. Dunia yang aku x mahu ulang semula .. Hurmm .. Sangat sakit bila diingat ..

Kebetulan , haritu aku saja godeh email lama aku , lepas tu aku jumpalah gambar - gambar lama aku .. Rasa nak nagis !! Kenapa ?? Sebab masa tu aku kurus sangat !!! Berat x sampai 65kg pun uolls!! Bayangkanlah ! Macam mana aku x menangis .. Sedih sangat aku rasa .. Sedih sebab aku jadi gemuk sekarang ..

Tapi aku x salahkan orang lain .. Aku salahkan diri aku sendiri .. Sebab xnk jaga diri , xnk fight macam dulu .. Dulu org asek ingat aku student sekolah je bila aku balik kg pakai tracksuit , cuba skng aku pakai tracksuit , mesti orang ingat nangka bungkus berjalan :'(

Ya Allah , aku harap sangat aku dapat balik berat badan aku masa 10 tahun lepas .. Aku kena fight bukan untuk Mr. A , tapi untuk diri aku sendiri !! Yupp !! You can do it Farhana !!!!

Nota Kepala : update pakai hp memang melalut jelah camni.. hehe.. gambar pun kat bawah..

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING