kbba9

Wednesday, February 04, 2015

#Throwback : Arsyad Si Tembam

** Sorry ek pada pemabaca semua .. Sekarang tengah mood nak #throwback .. **

Masa dia umur 4-6 bulan , aku memang peminat setia dialah .. Die hard fan lah omputih kata , memang kalau kat opis tu aku boleh jadi giler dok ingat kan dia .. X senang duduk aku dibuatnya , asek dok pikir macam mana lah dia kat umah pengasuh ,  minum susu ke tak . ehh , macam - macam lah .. Masa ni gak , susu aku Alhamdulillah masih banyak , dan dialah yang buat aku semangat untuk teruskan berjuang deminya .. Dialah nyawa aku dan penyebab aku ke syurga atau neraka .. Inilah anak yang akan menjadi pembela aku satu masa nanti .. In Shaa Allah .. 


kiri : syioknya tengok dia tido .. 
kanan : baju tu Auntie Azlina belikan , seluar tu kawan aku yang bagi


 
kiri : terserlah lesung pipit dia , geram !!
kanan : kemain semangat nak amek gambar tau !


Ummi dan Arsyad sama tembam !



nota kaki : actually , mood aku tengah throwback ni , sebab Arsyad nak setahun dan aku dah nak dapat mood baby baru kan .. ooppss .. lalalala ..

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!