kbba9

Monday, March 16, 2015

BFT : RM 7.95 dapat apa ??


Assalamualaikum ..

Aku nak share dengan korang ni, semalam aku makan sarapan kat KFC ..
 Sampai je KFC aku tengok menu, terus rasa nak makan Twister .. 
So , aku order lah kan , dengan harapan twister yang aku order tu boleh buat aku kenyang smapai ke tengah hari .. 

Harapan lah ..

So , bila budak cashier tu kata " kak , akak duduk dulu yer , nanti kami akan hantar twister akak tu .. " 
"okay , dik ! " aku pun tunggu dengan penuh harapan yang memang besar lah twister tu sebba lambat masak .. Duduk punya duduk sambil berwassap dengan Mr. A dan kawan - kawan , Twister aku pun sampai .. 

Tadaaa ...


ko rasa kenyang sampai tengahari tak ??


twister + hashbrown + milo

dan jumlah yang aku bayar utk 3 benda ni RM 7.95 TERMASUK TAX ! 
Aku rasa beberapa tahun lepas aku makan twister ni besar lah lagi dari yang aku makan , tapi sekarang tidak lagi .. terus aku rasa macam nak nagis sebab kecik sangat ! bahahahhahaa ....

Kesimpulannya , kalau nak makan fast food untuk breakfast aku lagi suggest MCD atau pun korang pergilah mamak ke .. bukan nak boikot KFC , tak dapat apa pun kalau aku boikot , cuma aku rasa frust lah sebab tengah lapar , tetiba dapat makanan sikit camtu .. Ya Allah , tak bersyukurnya aku ! 

Astaghfirullahalazim ...


Nota kepala : lain kali masak sarapan sendiri der ! Jangan malas !





No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!