kbba9

DUIT MODAL

Sunday, March 22, 2015

Demi sesuap nasi ..

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selalunya bila Mr. A outstation , aku xde lah rindu sampai tahap nangis sepanjang hari .. Tapi mengenangkan setiap kali outstation lama , setiap kali tulah aku tengah menunggu hari untuk bersalin .. Sekarang aku dah 33 minggu dah , jadi emosi tu memang lebih sikit ..

Kena plak ada anak kecik lagi yang masih perlukan perhatian , dengan keadaan sarat , anak kecil di luar perut meragam , anak kecil di dalam perut pulak x senang duduk .. Menggeliat , berpusing , menendang .. Allahu Akbar .. Alhamdulillah .. Aku menjadi insan yang terpilih untuk merasa semua ini .. Yer .. Bukan mudah , bukan juga sukar .. Aku syukur ya Allah ..

Penat lelah menjaga anak itu hilang bila aku scroll facebook dan aku terjumpa ni di newsfeed aku .. 



Sungguh aku rasa semakin bersemangat ! Betapa Mr. A aku merindui kami , begitu juga kami anak beranak .. Terima kasih sayang ..



Mr. A aku bukan orang yang romantik , tapi dia seorang yang bertanggungjawab .. Bersyukur aku Allah anugerahkan dia kepada aku .. Sangat bersyukur ..

Terima kasih Allah !


Nota kepala : Mr. A boleh kata setiap minggu atau bulan akan outstation , tapi ini kali pertama dia post camni kat facebook dia .. orang kata x perlu upload gambar mesra - mesra sangat ! Janji kits memang happy dengan pasangan kita .. Alhamdulillah .. 


No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING