kbba9

Thursday, March 26, 2015

Teman Lelaki Upahan #TLU

Selamat petang ..

 Chuuoollss tau kan , sekarang kan tengah kecoh pasal drama petang - petang kat TV3 ?? 
ala .. cerita si EL dan Kyra Lydia yang hati kering tu .. Teman Lelaki Upahan atau #TLU ! Haaa .. Kompem mak jemah , mak senah dan mak bedah semua pernah tengok yer dak ?? Eleh , sampai ada yang sanggup lewatkan solat Maghrib semata - mata untuk tengok sampai habis episod kan ? *macam aku jer* bhahahhaha .. so , arini korang jangan lupa tau , episod akhir katanya .. nanti update kat kak Chubby yerk .. hahahaha ..

so , arini aku nak share jugak yang aku pun ada lah Teman Lelaki Upahan , lagi handsome tau dari si EL tu .. kompem korang sentap dan gigit jari lah kalau tengok .. TLU aku ni suka je ikut aku pergi mana jer , kalau aku bangon malam nak pergi toilet pun dia akan follow tau ! korang bayangkan punya sayang si TLU aku nih kat aku ??!! bhahahhahaha .. kadang aku pun tak paham apa yang lawa sangat aku nih sampai dia asyik nak follow aku je ?? padahal alku ni jenis plus plus size tau ! kompius mak tauu !! 

korang nak tengok ke TLU aku tu ?? ni ha ...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

taddaaaaaa !!!!


Handsome tak?

JANGAN JEALOUS !! :)



No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!