kbba9

DUIT MODAL

Tuesday, April 07, 2015

Beli 3 Percuma 1

Apa dia beli 3 percuma 1 ?? 
macam best je ?? memang best lah korang , aku beli 3 barang dapat percuma 1 barang , lagi - lagi tengah GST ni kan .. huhuhu .. kalau korang nak tahu , ari ahad tu aku pergi Petronas nak keluarkan duit , dahtu teringatkan si bujang Arsyad tu aku pun beli lah susu Dutch Lady kotak ni untuk dia .. Niat di hati memang nak beli 3 kotak untuk kami sekeluarga termasuk Mr. A .. tak tahu plak ada promosi yang Petronas tengah buat , yelah nak cepat kan ?

Masa nak bayar tu , aku nampak cashier tu masukkan air kotak aku dan satu plastik dalam beg plastik aku .. bila aku tnegok rupanya snack pouch .. FREE katanya .. iyelah tu .. aku pun x pasti lah pouch tu FREE atau pun sekadar nak menutup mata customer bagi isu GST ni kan ..
isu yang paling hangat abad ini .. hohoohoh ..


korang rasa comel ke tak snack pouch ni ?? 
pada aku , comel jugak lah , sebab warna coklat dan ada logo Dutch Lady gitu .. Okaylah tu kan , boleh lah buat letak duit ke , letak passport ke dan yang paling penting korang boleh letak jajan sebab nama pun snack pouch kan .. cun ahh tu .. hehe .. so , sesiapa yang nak gak snack pouch tu leh lelaju pergi Petronas yang berdekatan yer .. mak jemah xde jual eh dik nonnn .. jangan dok wassap mak jemah plak suh jual , kalau dapat harga borong nak jugak jemah jual nih .. hehe .. 

oklah , nanti sambung citer lain eh ? terima kasih sudi baca ! kbai

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING