kbba9

DUIT MODAL

Friday, July 03, 2015

67 Hari

 Assalamualaikum w.b.t
 
Alhamdulillah .. 67 Hari sudah .. Aku pun dah nak naik kerja .. Sepatutnya masa dalam pantang aku dah update , tapi keadaan tak mengizinkan .. Namun , aku tetap nak beritahu , bahawa pengalaman pantang kali memang jauh berbeza dengan pengalaman lepas .. Tengoklah kalau aku sempat aku update dalam blog ni yer .. In shaa ALLAH ..
 
Aku telah selamat bersalin pada hari Isnin bertarikh 27/04/2015 di Hospital Sultan Ismail , Johor Bahru pada pukul 12.20 pagi secara ceaserian juga . Baby boy seberat 3.87Kg ni aku dan suami namakan sebagai Amyrul Akhmal bin Azmi ..
 
ni masa anak aku baru seminggu
 
ni gambar terbaru 
apapun , syukur ke hadrat Ilahi atas kurniaan ini .. Aku rasa semuanya dah lengkap dan aku tak perlu apa - apa lagi .. doakan kebahagiaan kami yer semua .. Amminn ..

2 comments:

nurfadilah suardi said...

Amin..semoga Allah lindungi kamu sekeluarga dan murahkan rezeki.

Chubby Hanna said...

aminnn.. ya rabbal alamin..

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING