kbba9

! Ramadan / Raya Sale !

Thursday, July 16, 2015

Nak update apa ??

Hello !!

Banyak betul benda tak update .. 

konon .. masa tu nak update pasal my first delivery , tapi tak update gak .. 

lepas tu konon - konon nak update for second delivery , pun tak update jugak ! 

lama - lama nanti mesti luper .. huhu

kemudian , nak update pasal perkembangan baby .. pun sama gak..

pastu nak update pasal adik punya progress wedding la.. sama je tak update gak !

alahaaiii !!!

banyak update dekat facebook je !

tolong bagi semangat boleh tak ?? agaknye kalau update ada orang nak baca ker ?? huhu

dulu masa baby first asyik spam gambar baby sampai orang naik muntah .. 

now , second baby tak letak sangat orang tanya pula bila mengandung , bersalin ?? 

eh , ntah lah ..

BYE! ;p

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!