kbba9

DUIT MODAL

Sunday, January 11, 2015

Doa Ibu Untuk Dirinya Dan Kandungan

Assalamualaikum semua .. 

Macam mana seminggu di tahun baru ?? aku ?? Alhamdulillah.. 

Arini aku nak share something .. Minggu lepas , ada ex boss kat Pejabat lama aku post doa ni kat FB dia .. Aku baca , amek dan save .. Katanya dia amalkan doa ni untuk mudahkan dia bersalin .. So , x salah kot aku nak cuba amalkan .. Hehehehe .. So , aku post lah kat blog picisan aku , supaya lebih ramai lagi yang akan dapat manfaatnya .. 



korang cubalah jugak ek .. mana tahu kan rezeki kita .. In Shaa Allah , Allah akan bantu kita .. Selamat mencuba !!!

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING