kbba9

! Ramadan / Raya Sale !

Sunday, January 11, 2015

Doa Ibu Untuk Dirinya Dan Kandungan

Assalamualaikum semua .. 

Macam mana seminggu di tahun baru ?? aku ?? Alhamdulillah.. 

Arini aku nak share something .. Minggu lepas , ada ex boss kat Pejabat lama aku post doa ni kat FB dia .. Aku baca , amek dan save .. Katanya dia amalkan doa ni untuk mudahkan dia bersalin .. So , x salah kot aku nak cuba amalkan .. Hehehehe .. So , aku post lah kat blog picisan aku , supaya lebih ramai lagi yang akan dapat manfaatnya .. 



korang cubalah jugak ek .. mana tahu kan rezeki kita .. In Shaa Allah , Allah akan bantu kita .. Selamat mencuba !!!

!!Jom Tambah Pendapatan!!