kbba9

DUIT MODAL

Monday, March 02, 2015

Susu Kambing Wildan (SKW)

Assalamualaikum semua .. 

Salam semua ..
Arini aku nak share lah salah satu produk yg aku makan / minum sekarang ni ..
Umum tahu banyak sangat produk yang tengah hot meletup sekarang ni kan ?? Produk nak kurus lah , nak tambah susu lah , nak cantik lah .. Nak besar lah , nak kecil lah .. Memacam kan ? Huhu .. Tapi bagi aku sendiri yang jual produk secara offline dan online ni , setiap produk yg aku jual , aku suka kalau aku dah cuba dulu .. Sekurang - kurangnya aku boleh tahu apa rasa , warna dan keadaan sesutu produk tu .. Sebab , setiap produk kesannya berbeza - beza pada setiap pengguna ..

Yelah , korang x leh nak sangka kalau aku minum / makan aku jadi putih dalam masa seminggu , korang pun sama gak .. Sebab metabolisme manusia , hormon kan semua berbeza - beza mengikut faktor usia .. Huhuhu .. So , kalau korang beli produk TOLONG JANGAN SALAHKAN PENIAGA !! Korang yang kena bersiap sedia untuk hadapi sebarang kemungkinan tau ..

Ok, back to topic .
 Aku nak share gan korang satu produk minuman ni .. Nama dia Susu Kambing Wildan .. Yer .. Yer .. Aku tahu ni produk dah lama , tapi pada aku , produk ni masih baru .. Baru dalam kehidupan aku lah .. Hahaa .. 

*arrgghh , lantak lah orang nak cakap apa .. *

Susu Kambing Wildan ni adalah susu tepung kambing pertama aku minum tanpa rasa muak / mual .. Serius sedap sangat pada aku ! Dan aku in shaa ALLAH akan maintain sampai bila - bila 
*selagi mampu*

So , kalau korang nak amalkan pemakanan sunnah , boleh lah pilih susu kambing ni ..


BFT #1 : Sandwich Telur + Tamar Cocoa

Breakfast for today ..

1. Sandwich telur+mayonis+cheese+planta
2. Tamar Coco

Alhamdulillah..

Nak order Tamar Cocoa ? 

SMS / Whatsapp : 016-7253014

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING