kbba9

! Ramadan / Raya Sale !

Wednesday, March 25, 2015

Wordless Wednesday #15 : Artis Pengguna SHAKLEE??

Assalamualaikum .. 

Tak perlu nak cakap banyak lah .. Ramai dah tahu kehebatan produk Shaklee ni , 
tinggal lagi mereka nak percaya atau tak .. Pada aku , setiap produk , ada kelebihan dan kekurangan memasing .. Kurang dari segi apa tu mungkin ada di antaramya dari segi pengurusan dan pemberian insentif kepada agen atau sebagainya ..

So , hari ini kalau korang tak tahu lagi , aku nak share lah .. Shaklee ni artis pun dah guna tau .. Ramai sebenarnya artis yang dah guna Shaklee ni , cuma diorang tak share je kat Facebook atau Instagram pun .. Tu yang ramai tak tahu .. 

Tapi , artis ni dia bagus , dia share kat Instagram dia untuk beritahu kebaikan Shaklee .. Walaupun dah ramai yang tahu , tapi tetap dia share gak tau ! Siapa lagi artisnya kalau bukan Elfira Loy dan Emma Maembong ! 
Jom Tengok !



Elfira Loy

Elfira Loy kongsi tentang kebaikan Shaklee Performance !


Emma Maembong

Emma Maembong pula kongsi kebaikan Shaklee Vivix !

So , kalau korang nak rasa kebaikan Shaklee jangan malu , jangan segan untuk Whatsapp aku okay ! In Shaa Allah , aku akan guid korang sampai korang rasa tak akan tinggalkan Shaklee tau ! Aku pun belum lagi tinggalkan Shaklee .. Cuma skip - skip je.. Hahaha ...


FB Bisnes : Farhana Fames Shoppe 
FB Page : Farhana Mom's Shoppe
SMS / Whatsapp : 016-7253014
Email : amyhanna8187@gmail.com



!!Jom Tambah Pendapatan!!