kbba9

! Raya Sale !

Thursday, March 26, 2015

Teman Lelaki Upahan #TLU

Selamat petang ..

 Chuuoollss tau kan , sekarang kan tengah kecoh pasal drama petang - petang kat TV3 ?? 
ala .. cerita si EL dan Kyra Lydia yang hati kering tu .. Teman Lelaki Upahan atau #TLU ! Haaa .. Kompem mak jemah , mak senah dan mak bedah semua pernah tengok yer dak ?? Eleh , sampai ada yang sanggup lewatkan solat Maghrib semata - mata untuk tengok sampai habis episod kan ? *macam aku jer* bhahahhaha .. so , arini korang jangan lupa tau , episod akhir katanya .. nanti update kat kak Chubby yerk .. hahahaha ..

so , arini aku nak share jugak yang aku pun ada lah Teman Lelaki Upahan , lagi handsome tau dari si EL tu .. kompem korang sentap dan gigit jari lah kalau tengok .. TLU aku ni suka je ikut aku pergi mana jer , kalau aku bangon malam nak pergi toilet pun dia akan follow tau ! korang bayangkan punya sayang si TLU aku nih kat aku ??!! bhahahhahaha .. kadang aku pun tak paham apa yang lawa sangat aku nih sampai dia asyik nak follow aku je ?? padahal alku ni jenis plus plus size tau ! kompius mak tauu !! 

korang nak tengok ke TLU aku tu ?? ni ha ...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

taddaaaaaa !!!!


Handsome tak?

JANGAN JEALOUS !! :)



Jalan-Jalan Cari Makan | Di The Substitutes ~ Awesome!


Assalamualaikum ..

aku bukan penggemar Western Food , tapi aku layan je ! 
so, kebetulan masa tu Mr. A nak belanja mak yong air kelapa , so aku order lah sekali .. untuk pengetahuan korang sebelah kedai The Substitutes ni ada jual Coconut Shake , 
tapi aku x order lah sebab masa tu nak minum air kelapa je.. so far pada aku sedap lah wrapper ni (tak ingat nama dia) .. 

aku recommend lah sesapa nak pergi , dan aku memang akan repeat lah makan sini nanti .. cuma satu je , dia xde baby seat , jadi aku xleh bawak si bujang aku Arsyad tulah kalau nak pergi .. sian kat aku lah nanti xleh menikmati makanan .. 
bhahahhaha ...


air kelapa yang banyak isi , nyummehh !!


wrapper chicken .... eh ? 

korang boleh servey makanan lain kat IG dia.. sorry aku xleh link IG dan FB dia sebab opis aku block FB dan IG .. So , korang google jek ek ?? hehe.. kompem x menyesal tau ! Harga ?? Hey , makanan sedap kot .. apa de hal dengan harga .. itu kalau aku lah .. so far , aku rasa harga sesuai dengan rasa makanan dan environment kedai .. so , cuba lah yer baru leh komen .. hehe..



"Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik bin Marwan

!!Jom Tambah Pendapatan!!