kbba9

! Raya Sale !

Monday, March 30, 2015

Amyrul Arsyad : Melawat Ofiice Ummi

Assalamualaikum w . b . t .

Minggu lepas 19 Mac 2015 , aku saja bawak Arsyad pergi office .. Sebenarnya bukan suka - suka je pun .. Dia demam , malam sebelum aku bawak pergi office aku tu dia dah muntah - muntah dah .. Badan dia panas sangat .. Aku plak xde thermometer nak sukat suhu badan dia .. Dulu aku beli ingat bagi pengasuh dia , pengasuh nak pantau lah kan ? Rupanya .. Hurm .. Aku jugak lah yang mantau demam dia semua .. So , nak jadikan cerita Mr. A pulak sibuk dengan Kemahkotaan Sultan Johor , maka aku terpaksa lah bawak dia pergi opis dulu .. Aku kena standby bawak dia sebab Mr. A kata nak bawak dia pergi klinik lepas settle meeting dia kat office .. So , aku layankan jelah .. Yelah , suami kan .. Huhuhu ..

masa ni Arsyad x ready lagi nak amek gambar .. :)


ok , dah hampir ready lah kononnya ! bhahaha !

so , masa sampai opis tu aku tengok dia aktif je , xde masalah pun .. x macam demam pun yer gak .. jadi aku mula lah rasa macam " emm .. tak payah lah pergi klinik " aku bukan tak percaya pada ubat -ubatan klinik / moden , cumanya pada aku dia kecik lagi nak telan macam - macam ubat .. dan aku tak nak dia jadi macam Tok Mak dia , suka bergantung dan percaya pada ubat .. :( Sorry Mama .. 

suka makan pen ini budak !

Bujang aku si Amyrul Arsyad ni memang manja sangat sejak akhir - akhir ini .. 
Dia macam tahu yang adik dia dah nak keluar dari perut Ummi gaknya .. alahai anak .. cepat sangat kau membesar , tak puas Ummi nak belek - belek , kelek - kelek dan manja - manja dengan kamu sayang !! masa sangat mencemburui kita , walaupun kita setiap hari bersama , Ummi tetap rindukan kamu setiap masa , tetap mahu kamu tahu , bahawa kamu adalah anak Ummi dunia dan akhirat .. 
Love you to the moon and back !!

!!Jom Tambah Pendapatan!!