kbba9

! Raya Sale !

Sunday, April 05, 2015

Bisnesku : Tamar Cocoa dan G-Oat Cereal

Assalamualaikum.. 

korang pernah dengan tak produk keluaran AL HADDAD MARKETING SDN. BHD. ?? Kalau tak pernah dengar , meh aku nak cerita .. 

klik untuk tumbesaran

Antara produk yang sangat hot dan TERLAJAK LARIS adalah Tamar Cocoa dan G-OAT Cereal .. Bukan aku nak cakap yang lain tu tak bagus atau tak laku , tapi dua produk ni selalu je out of stock kerana permintaan yang sangat tinggi tau ! Rasa dia , fuh !! Sedap babe !! rugi kalau korang tak cuba tau !


TC 900gm dan Papan

Tamar Cocoa ni ada 3 jenis pembungkusan iaitu serbuk 900 gram , sachet ( 20 sachet ) dan papan ( 20 sachet ) Harga untuk 3 jenis bungkusan ni sama je , cuma dia bagi pilihan lah korang nak pilih cara bungkusan yang macam mana .. 

 Untuk G-OAT Cereal pula , setakat ini cuma ada satu je cara bungkusan iaitu dalam bentuk sachet .. Dalam satu bungkus ada 15 sachet .. So , kalau korang beli Tamar Cocoa dan G-Oat ni boleh lah tahan untuk sebulan , itupun kalau orang minum sehari satu sachet kan .. hehe.. kalau tak , memang kena beli berbungkus -bungkus lah jawabnya .. huhuhu .. Tapi tak apa lah, sebab Al Haddad ni dia ada sistem komisen .. setiap kali korang beli , korang akan dapat komisen yang mana korang boelh dapat dalam bentuk tunai pada setiap awal bulan berikutnya , dengan syarat korang dah daftar ahli dan buat belian mengikut syarat yang ditetapkan .. nak jadi ahli pun x mahal kawan - kawan .. RM 22.00 je .. 

So , pada sesiapa yang berminat nak tahu lebih lanjut , boleh lah email atau whatsapp aku ea .. Nanti aku leh explain lebih lanjut dengan korang .. Modal pun x mahal korang , selain korang dapat komisen , korang juga secara tak langsung menyokong produk keluaran Muslim dan Bumiputera .. Siapa lagi yang nak sokong produk Muslim kalau bukan kita sendiri ?? Betul tak ??

Apa tunggu lagi ??

Farhana
SMS / Whatsapp : 
016 - 7253014

#Throwback : 2 B ( Bulat dan Botak )

Budak 2 B ( Bulat dan Botak ) ni sekarang dah jadi  2 K ( Kurus dan Kuat Makan )



Kenangan kali pertama tinggalkan Arsyad dekat rumah Mak Tok dan Tok Bah dia kat TUTA .. Dia sangat behave dan pandai bawak diri .. Sekarang kalau nak anta sana dia macam tahu je yang kami akan tinggalkan dia .. hehe .. Anak yang bijak !

Quaker Oat Cookies

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Biskut kegemaran aku anak beranak kecuali Mr . A .. Sebab Oat kot .. kalau Arsyad , semua dia bedal .. bhahhahahaha ... harga pun boleh tahan mahal lah .. sejak GST ni , aku dah x beli lah .. so , aku makan jelah biskut Munchy's Cracker biasa cecah air Tamar Cocoa .. sedap jugak aku tengok anak aku makan .. hehe.. mak borek anak rintik .. lalalaa ...


dua perisa  kegemaran kami !



packaging dalam kotak :)






!!Jom Tambah Pendapatan!!