kbba9

Tuesday, July 21, 2015

The Siblings : #Day 4 - Busy Day

8.7.2015
Pagi 

Okay , hari ni aku minta izin Mr. A nak drive sendiri sebab ada banyak urusan yang nak dibuat . Kebetulan Mr. A ada urusan di Pontian .. So , budak - budak pun kelam kabut nak urus maka tak ada lah gambar mereka . Masa pergi sekali dengan Mr. A, lepas hantar anak - anak , terus gerak pergi office aku dulu punch card , baru lah gerak ke office Mr. A .. Dah hantar dia ,aku pun gerak balik office semula .. Maka sempatlah aku berselfie sebab hadap jem pepagi .. Huhuhu ..

macam chomel jer ? *wink*

Petang :
Macam biasa , budak - budak balik terus tidur . Penat sangat lah tu .. Maka aku pun tak tahu nak cerita apa .. Hahaha .. Nanti baca next post , kot - kot ada cerita best ..

Terima kasih sudi baca !

!!Jom Tambah Pendapatan!!