kbba9

! Ramadan / Raya Sale !

Sunday, July 26, 2015

Bisnesku : Tonik Rambut Minyak Zaitun


Dirumus khas dengan minyak zaitun untuk rambut yang lebat dan sihat serta kulit kepala yang bebas dari kegatalan. Meninggalkan bau wangi di rambut anda. Juga sesuai digunakan untuk bayi.Tiada rasa melekit. Sesuai untuk kegunaan harian.

Tips : 
Lumurkan rata ke kulit kepala dan rambut ketika rambut masih lembap dan urutkan perlahan untuk melancarkan aliran darah di kepala.

Harga : RM20.00

Whatsapp :
Farhana 016-7253014


The Siblings : #Day5 - Day 7

*maaf readers , banyak benda aku dah lupa , tapi since dah duduk dlaam draft aku update gak*

#Day 5
09.07.2015

Lambat.

Hari ni , kerajaan gaji , maka aku gunakanlah peluang dan ruang untuk buat bayaran yang wajib dan beli barang keperluan yang penting .. Hari ni aku drive kereta sendiri dan Amy (Mr. A) bawa kereta dia sendiri .. Sebab aku ada banyak urusan , anak - anak okay arini .

#Day 6
12.07.2015
Aku cuti sebab pengasuh aku tak ada , jadi budak - budak tak ada orang nak jaga .. Si abang Amyrul nenek dia jaga , aku dengan si adik .. Buat urusan bisnes aku , pergi ambil stok dan hantar barang pada customer .. Buat postage dan macam - macam lah .

#Day 7
13.07.2015
Hari ini aku blur . Ntah semua serba tak kena. Tak tahu kenapa . Nanti aku sambung.

Bisnesku : Bedak Kompek Ana Edar

HALAL dan SUCI
100% semulajadi 
Tanpa sebarang bahan kimia berbahaya
Boleh dibawa SOLAT

Model Bedak Kompek Ana Edar

Amacam ??

Aku memang suka pakai bedak kompek ni .. Sebab dia halus dan lembutkan kulit aku .. Pakai pun rasa ringan je , nak cuci untuk solat pun senang .. Tak perlu pakai penanggal make-up pun .. Korang cubalah ! Best tau !! Sekarang kalau keluar pergi pasar nak beli ikan pun aku pakai tau .. Hehe .. Tak cuba tak tahu , dah lah murah , suci , halal plak tu .. Jadi tak perlu risau kalau nak bawa solat .. Huhuhu .. Korang baca dulu sedikit sebanyak pasal bedak ni yer ..

Bertekstur halus dengan perlindungan UVA/UVB. Kehalusannya memudahkan anda untuk meratakan bedak pada wajah untuk kelihatan lebih rata dan licin.

Bedak Kompek Ana diperkaya dengan :
》Ekstrak manggis
》Gamat
》Vitamin E
》Minyak zaitun

Kebaikan Bedak kompek Ana :
♡Merawat masalah ringan kulit
♡Menghilangkan jerawat dan jeragat
♡Memelihara kulit dari sebarang radikal bebas
♡ Menutup cela
♡ Mengurangkan lingkaran gelap
♡ Mengurangkan kedutan di wajah

Bedak kompek Ana dijamin halal, selamat, bermutu dan 

bebas sebarang bahan kimia berbahaya. 
Boleh digunakan semasa solat. 
satu warna dapat dipadankan semua tona kulit ! 
Sapuannya halus , tidak bertompok dan mengawal minyak berlebihan .

Harga : RM35.00

Nah , aku belanja gambar aku lagi .. *sila muntah*

Lighting je lebih , hehe ..

Nak beli kat mana ?? 
Whatsapp : Farhana 016-7253014



!!Jom Tambah Pendapatan!!