kbba9

Tuesday, December 08, 2015

Sosej Gelombang Mikro

Bunyi macam pelik.
Tapi tak adalah pelik sangat pun. Sosej gelombang mikro. Sosej yang dimasak dengan gelombang mikro atau pun lebih dikenali dengan microwave. Hehehe.
Aku pun first time makan sosej yang dimasak secara begini. Selalunya aku masak secara goreng atau rebus. Ini adalah percubaan pertama dan ternyata sedap dan enak!
Sebatang tak cukup korang.  Aku je makan 5 batang tadi dengan tiga keping roti. Adoiyai. Kalau macam ni mana nak kurus. Hahaha.
Kurus ke gemuk ke BUKAN SALAH SOSEJ!
Apapun, korang patut cuba #TheRealChickenSausage ni. Serius tak menyesal. Sebab sosej ni memang sedap. Korang masak lah gaya macam mana sekalipun, ia memang sedap.
Mana nak beli sosej ni?
Banyak sebenarnya ejen sosej ni. Korang ken rajin google. Tapi yang area Johor Bahru ke Pontian ke boleh je whatsapp aku di talian 016-7253014
Barang baik mesti kongsi kan?

Okbai!

!!Jom Tambah Pendapatan!!