kbba9

! Raya Sale !

Wednesday, January 06, 2016

Feliciti In Lilac by SIMPLEHIJAB

Hai.

Sekarang ni aku suka tudung sarung je, sebab ringkas dan cepat. Yelah, mak anak dua kata kan.. Kenalah tangkas dan pantas. Hahaha.. So, kali ni untuk pastikan aku siap cepat ke pejaabt aku memilih untuk memakai tudung keluaran SIMPLEHIJAB. Best gila tudung ni sebab kain dia Moss Crepe yang tak jarang dan tak perlu digosok wei! Aku kan rajin (baca malas) nak gosok tudung, jadi kalau ada baju atau tudung yang tak perlu gosok, haruslah aku beli kan? Harga pun tak mahal korang. Aku beli tudung ni cuma RM39.00 je, Dua muka tau bukan satu muka. Harga asal tudung ni cuma RM45.00. Tengah clearkan stock tu, tu yang dia jual murah. Tapi kalau RM45.00 pun still murah ok, sebab tudung dua muka kot! tak dapat kat tempat lain nih!

Akhmal : Asyik nak selfie je ummi ni.

Korang nak beli? Kalau nak beli boleh klik SINI

Akhmal : pasrah jelah ummi, i xde mood okay!

Kalau korang nak cuci mata boleh je pergi servey kat website SIMPLEHIJAB tu. Tudung yang aku pakai ni nama dia Feliciti In Lilac. Serius best korang, dah tak perlu nak pin-pin banyak dah. sarung dan sarung lagi. Si Akhmal ni asyik menarik tudung aku pun tak senget tau. Kalau senget pun senang sangat nak betulkan balik. Jangan risau lah. So, apa tunggu lagi, tudung bajet kot, bawah RM50 dah boleh bergaya. Hehe.. Kat website SIMPLEHIJAB tu ada banyak lagi design lain, mana tahu ada lain yang korang berkenan dan warna yang selama ni korang cari ada kat situ. Why not pergi servey kan? 

Oklah, nanti aku review lagi barang lain yer. Cukup sampai kat sini. 

Assalamualaikum.

1 comment:

adianiez AIDA said...

aida ni x pakai shawl.
masih maintain bertudung awning :)
if not, mesti da sambar ber lai lai tudung 2 muka tu, hana.
nice. nampak elok aje...

!!Jom Tambah Pendapatan!!