kbba9

Wednesday, October 05, 2016

#KakNaFitJourney

Korang . 

Korang nak follow perjalanan kurus KakNa tak? 

Tak nak ? -->> sila unfollow , hehehe .

Nak ? ! -->> Sila follow Instagram KakNa yer -->> nurfarhanah87  

Korang jangan lupa tengok carian #KakNaJourney , #Misi90Kg , #KakNaMakan dan #KakNaFitJourney

KakNa suka share dekat IG sebab KakNa rasa tak berminat nak share di Facebook memandangkan banyak sangat komen negatif kan . Akak ni walaupun bersaiz Mak Paus ramai jugak yang cemburu dengan akak tau . Ramai yang akan menangis kalau akak kurus . hahahhaaa .

Jom tengok berat KakNa pada 01.10.2016 . 


Konon-konon nak start diet pada tarikh ni , tapi nohorommmm ! tak kuasa lah KakNa nak tahan dugaan lapar dahaga tu ! ahaks ! (memang sampai tualah ko jadi Mak Paus KakNa) 

Nanti KakNa dah start semula KakNa update sini yer ! Tunggu tau ! Jangan lupa doakan KakNa kurus dan cantik ! heheheh ..

Adios .

!!Jom Tambah Pendapatan!!