kbba9

! Raya Sale !

Wednesday, October 05, 2016

Wristlet Wishlist 2016

hai korang.

aku nak share something. siapa yang baca wishlist 2016 aku mesti dia tahu. benda yang aku nak share ni ada dalam tu.

Alhamdulillah , setelah sekian lama mengidam , akhirnya wristlet idaman aku ni dapat gak aku beli pada 06/03/2016 (nampak sangat lama peram entri ni kan)

nampak macam biasa je , tapi pada aku dah cukup bermakna . kalau korang nak tahu , aku beli wristlet ni AEON Tebrau City , Johor Bahru masa aku keluar dengan BFF aku  si Azlina tu . 

 


boleh tahan jugak harganya kan ? tapi tak apalah , bukan selalu . Aku ni jenis orang yang menang membeli menang memakai , bahasa lembutnya orang yang cermat . Eh , terpuji diri sendiri plak . 

Okaylah , ni je aku nak share sebagai kenangan dalam blog aku ni . Nanti aku share lagi . Banyak lagi aku nak kongsi cerita dengan korang ni . 

Sehingga berjumpa lagi . 

Assalamualaikum !

1 comment:

Kak Seed said...

Tahniah..kepuasan bila dapat penuhi impian.

!!Jom Tambah Pendapatan!!