kbba9

! Raya Sale !

Wednesday, May 25, 2016

2010 vs 2016

hai korang.

saja nak ajak korang tengok gambar aku ni. ada beza ke? tak sangat kan? yang ketara cuma jerawat je. huhuhu. gambar ni perbezaan semasa anak dara dan dah anak dua. gambar 2010 dan 2016. muka jerawat teruk, padahal tahun 2010 aku dah start pakai SKII tau. tapi muka still ada jerawat. Pelik. Pelik. 

start 2012 aku memang rajin tukar-tukar pencuci muka. sekarang je baru setia dengan yang satu (nanti aku cerita next entri) nak kata makin putih, aku ni xdelah rajin sangat makan collagen bagai. tapi aku perasan, Allah bagi kulit aku bersih dan kurang jerawat sejak aku mengandung anak pertama 2013. bawak kepada anak kedua pun sama. 

syukur. bahagian aku kan. orang lain rezeki dia lain. 

em, tetiba rasa nak mengandung lagi. 

eh?!

^_^

kiri : 2010 kanan : 2016


!!Jom Tambah Pendapatan!!