kbba9

Tuesday, November 01, 2016

01.11.2016

Hai November !

Korang , KakNa nak beritahu . Mulai 01.11.2016 ni url blog KakNa dah bertukar tau. Dulu url KakNa ialah amysyghana.blogspot.my . Sekarang dah tukar tau , jadi kaknajourney.blogspot.my. KakNa tengah buat penjenamaan semula . Ceh ! Hehe !

In shaa Allah lepasni semua bertukar , fb , ig, fb page (coming soon) untuk naikkang rangking blog KakNa ni . Diharap semua kawan - kawan sudi lah support like and share posting - posting KakNa yer .

Bukan apa , kalau orang lain boleh buat duit dengan dunia blog , KakNa pun nak cuba . Tak salahkan ? Apapun , apa yang KakNa buat ni adalah lebih ke arah kematangan fikiran sejajar dengan umur KakNa yang nk masuk 30 tahun . Semoga penambahbaikan ini dapat diterima oleh semua pihak . In shaa Allah , KakNa akan cuba seberapa kerap untuk blogwalking dan update blog yer.

So , stay tune !

!!Jom Tambah Pendapatan!!