kbba9

! Ramadan / Raya Sale !

Tuesday, November 22, 2016

Lempeng Cajun

 

Assalamualaikum and good morning ,

Hari ini sarapan lempeng . 😂😂😂😂


Hehe . Hari ni agak rajin , buat lempeng . Tapi lempeng KakNa ni bukan plain je tau . KakNa letak Cajun . Masa bancuh tu tersilap letak garam banyak plak , so agak masin . Hehe . Tapi tak apa , so far boleh telan lagi . KakNa buat nipis - nipis supaya nanti kalau kawan - kawan makan bagi perabih . Hahaha . Pandai tak ?


Mesti korang tertanya - tanya KakNa makan lempeng ni dengan apa ? Haaaa ... Cicah lah dengan gula ! Sambal KakNa tak buat sebab malas + tak pandai , hahaha . So nanti beli je dekat Cafe office tu . Ala , janji cicah . 


Oklah , nak pergi office dah . Jumpa lagi .


!!Jom Tambah Pendapatan!!