kbba9

Friday, January 06, 2017

DAY 2 : 31 Days Challenge By JDT Blogger - Gambar Setahun Lalu

 

14 Julai 2016

Alhamdulillah . Gambar ni yang KakNa pilih untuk cabaran kali ini . Comey tak ?

Kenapa ? 

Senang je jawapannya . 

Jawapannya , ini adalah gambar pertama dalam HP KakNa ni . Gambar dalam HP lain ada , tapi kena transfer dulu . 

Bagi yang tak tahu , buat masa ni , KakNa online atau pun post kat blog ni kebanyakkannya menggunakan HP sahaja . Tapi , Alhamdulillah , Allah mudahkan walaupun kadang - kadang KakNa rasa susah . Yelah , KakNa ada laptop , tapi masa nak bukak laptop tu tak ada banyak , jadi sebelum blog ni bersawang balik , adalah lebih baik KakNa buat je entry melalui HP , kan mudah . 

Okay . Berbalik semula pada gambar kat atas tu . Hehe . KakNa tak pasti KakNa selfie kat mana ni , yang pastinya masa ni KakNa ada dalam kereta tunggu Mr Hubby . 

Nampak flawless tak muka KakNa ? Nak tahu rahsianya ? Kena lah follow blog KakNa selalu . In shaa Allah , KakNa akan kongsi lebih banyak tentang produk dan supplement yang KakNa makan dan pakai .

Orang kata , setiap perkara kalau kita buat secara konsisten , in shaa Allah akan mendatangkan hasil yang memuaskan dan lumayan . 

KakNa ni simple je orangnya , kadang kalau keluar berjalan tak adanya nak pakai Naelofar ke apa , sauk dan sarung je mana yang ada dan sempat . Hahaha . Kadang rasa selekeh jugak tapi buat tak tahu je .

Azam tahun baru ni , salah satunya in shaa Allah , nak kelihatan menarik dan feminin . Selaras dengan usia yang nak meningkat 30 tahun . In shaa Allah .

Doakan KakNa yer 😘

Terima kasih sudi baca . Jumpa lagi di lain entry . ✌🏻️

#KakNaGojes #jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger #kbba9 #kelabbloggerbenashaari

3 comments:

Wawa Ashihara said...

hehehe,,,,sokmo comel kakna ni tau,,,,

thanks join tau.. jangan lupa komen entry org lain skli ya jgn sombong2 :)

Noor Najwa said...

http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/01/31-days-challenge-day-2.html

Edrina Zulkafli said...

kak na cantik :)

http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/day-2-gambar-setahun-lalu.html

!!Jom Tambah Pendapatan!!