kbba9

Monday, January 30, 2017

DAY 26 : 31 Days Challenge By JDT Blogger - Perangai Manusia Yang Tak Disukai

Assalamualaikum semua !

Okay , cabaran hari ke 26 ni KakNa suka , sebab KakNa nak mereka semua tahu yang KakNa tak hipokrit .

Perangai manusia yang tak disukai :

1. Keluar tandas tak flush dan cuci tangan
- dahlah keluar tandas tak flush , cuci tangan pun tak , lepas tu pegang tombol plak .. eeeeiiiiyaaakkk ! pengotor tau ! kat office KakNa ada yang jenis macam tu , muka kemain bermake up tapi ...

2. Makan berbunyi
- sangat pengotor . bunyi chup chap chup chap dalam mulut tu macam orang setahun tak makan ! gelojoh !

3. Pengacau Rumah Tangga Orang
- selalunya perempuan yang belum kahwin lah , tapi ada jugak isteri orang yang gatal nak kacau suami orang . ooppss !

4. Lambat bangun pagi
- KakNa ni bukan orang yang morning person pun , tapi pada KakNa bila KakNa nak bangun , KakNa tak suka orang kejut KakNa . Sebab KakNa tak nak emosi KakNa terganggu bila orang kejut .

Emm .. Kalau ikutkan banyak lagi tang KakNa nak senaraikan . Tapi cukuplah buat masa ni . Nanti KakNa buat post lain yer .

Okay dearies . Thanks for reading !

#jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger






No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!