kbba9

! Raya Sale !

Wednesday, February 01, 2017

DAY 28 : 31 Days Challenge By JDT Blogger - Pakaian Hari Ini

 

Assalamualaikum . 

KakNa tak suka dan tak pandai nak minta orang ambilkan gambar kalau kat office ni . So , selfie jelah . Taraa ..

Untuk task hari ni , KakNa pakai baju kurung bunga - bunga warna peach dan tudung warna peach RM10.00 je . KakNa suka pakai tudung ni sebab KakNa rasa KakNa nampak muda sangat . Hahahaa .

Tapi , KakNa nampak gemuk sangat kan ? Baby bump pun dah nak nampak dah .

Sorry tau tak ada gambar lengkap . Okaylah tu dari tak ada kan ? Hehe .

#jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!