kbba9

! Raya Sale !

Tuesday, February 14, 2017

Happy Birthday To Me ! #KakNaTurns30

Happy Birthday To Me , 
Happy Birthday To Me ,
Happy Birthday To KakNa ,
Happy Birthday To Me .

Happy birthday to me and myself , semoga mendapat kebahagiaan yang berkekalan dan dirahmati Allah dan diberkati olehNYA sentiasa .

Aamiinn ..


Gambar KakNa dan anak - anak ni KakNa ambil masa dalam kereta sebelum pergi kerja . Tengok si adik tu , makanan tak lekang dari mulut dia . Hehehe . Hari ni KakNa rasa happy sangat , bersyukur kerana di usia ni , KakNa dah ada seorang suami dan dua orang anak lelaki . Alhamdulillah , walaupun tak sekaya orang lain , namun bersyukur atas kurniaan yang diberikan . Nikmat yang KakNa dapat ni belum tentu orang lain dapat . Syukur sangat !

 

Alhamdulillah , datang - datang dah ada suprise atas meja . Bukan hadiah tapi sejenis makanan . Hehehe , semua orang tahu yang KakNa agak kurang suka makan kek . So , bos pun buatkan KakNa brownies Nutella Cheese with Coffee . Okaylah , KakNa makan sikit je , yang lain , kawan - kawan opis yang makan .

Tahun ni , memang tak harap suprise pun seperti tahun - tahun sebelum ni . Doakan KakNa berjaya dunia akhirat dan bahagia bersama keluarga yer .

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!