kbba9

DUIT MODAL

Tuesday, April 25, 2017

Produk, peluang dan rezeki

Produk yang baik, kadang kita tak perlu tamak untuk jadi agen, sebab kita nak murah untuk jadi pengguna. 

Pengalaman KakNa sendiri, banyak produk yang memang KakNa repeat order tapi KakNa tak jadi agen. 

Tak pasti kenapa, tapi kebanyakkan produk begitu. 

Mungkin juga faktor modal. 

Tapi, kalau korang dah jumpa produk yang baik dan modal yang cukup. 

Sila ambil peluang yer untuk buat sehabis baik. Jangan macam KakNa, bila kerja hakiki banyak sikit je nanti bisnes tak jalan 😝

Apapun, happy for today sebab beri rezeki pada orang lain. 

Semoga esok lusa ada rezeki KakNa pulak. 

Selamat malam.

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING