kbba9

DUIT MODAL

Wednesday, April 19, 2017

Wordless Wednesday #11 : #KakNaReview - Wonda Kopi Premium - Mocha


Hai korang . 

KakNa nak share rahsia ni . Hehehe .

Korang nak tahu tak ?

Satu - satunya jenama kopi yang KakNa tak akan tolak kalau ada orang bagi atau ajak minum . Serius , sedap giler ! 

KakNa boleh ketagih . 

Ala , sama macam orang ketagih Nescafe tu lah . 
Kopi Wonda ni memang mengancma bau dia , tekstur dia halus sedap , 
lagi - lagi kalau minum sejuk - sejuk . 

Kebetulan , kat opis KakNa ada jual dalam mesin air tu , apalagi , 
memang hari - hari lah beli . ^_^

oopps , tapi sekarang kena kurangkan , 
kang tak pasal - pasal kena bebel plak dengan nurse masa check - up nanti .

Okaylah , korang yang tak pernah cuba boleh cari dan rasai kenikmatannya yer . 

Lepas tu kongsi lah cerita yang sama dengan kawan - kawan . 

Ada yang nak belanja KakNa ? 

#WondaKopiPremiumMocha

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING