kbba9

Wednesday, April 05, 2017

Wordless Wednesday #9 : Amyrul Akhmal 2 Tahun

Assalamualaikum Semua .

Sekejap je kan kita dah masuk bulan 8 Rejab . Lagi berapa hari je nak puasa . Emm .. Terasa macam baru semalam masuk tahun 2017 . Fuhhh !!

Alhamdulillah , pelbagai cabaran dan rintangan dalam menjaga anak - anak namun KakNa gagahi juga . Yelah , siapa lagi nak jaga anak - anak kalau bukan KakNa kan ?

Meh , tepek sikit budak manja nak dapat adik ni . Geget kang baru tahu ! 


Hari ni KakNa nak kongsi rasa gembira tentang anak kedua KakNa .

Pada 8 Rejab 1436 H (2 tahun Hijrah ) yang lepas , masa KakNa dah tahu masa nak sampai untuk lahirkan dia , KakNa memang terkejut sangat sebab sakit sebelum due . Sakit contaction masa dia ni lain macam tau . Jenis sakit macam apa , sampai je HSI terus tak sakit , cuma lemah jelah . Apapun , syukur . Semuanya dah selamat , dan dia sekarang dah 2 tahun pun ( bulan islam ) .

Manja lagi sejak - sejak nak jadi abang ni . Semua nak kena ikut cakap dia . Haish , geram tau KakNa dengan dia ni . Kalau ambil gambar sekarang asyik mencebik je , dulu tak sangat tau . Kalau menangis ya rabbi .. Allah je yang tahu . :(


Okaylah , tu je nak share . Kata wordless wednesday kan ? hehe . Tunggu birthday dia eh , nanti KakNa buat entry panjang sikit .

Thanks sudi baca !

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!