kbba9

! Raya Sale !

Sunday, June 11, 2017

TAK MUNGKIN

Assalamualaikum.

Tengah-tengah ambil mood nak carik baju raya kat online, tiba-tiba masuk notification tentang group VBAC. 

Baca, faham dan hadam.

Bersalin normal di OT, memang amazing. 

Siapa kita nak menidakkan kuasa Allah.

Please, once again. 

Nurse and doctors. Korang memang ada banyak ilmu dari kami, tapi, tolong jangan cakap TAK MUNGKIN selagi korang tak bagi kami peluang. 

Semua benda dalam dunia ni berisiko, bukan bersalin sahaja.

Gunakan kata-kata yang baik untuk naikkan semangat kami, bukan melemahkan semangat kami. Sesungguhnya, kami juga punya hak untuk tahu apa yang boleh dan tidak. Bukan main taram cakap tak boleh. 

Sorry. Teremosi pagi-pagi ni sebab happy baca kisah kawan-kawan yang dah berjaya VBAC dan VBAMC.

Semoga Allah beri peluang kepada Nurfarhanah Suardi dan kawan-kawan yang lain.

Aaminn.

✌🏻

KakNa
2 kali ceaser
Poor progress
Slow progress

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!