kbba9

DUIT MODAL

Friday, January 13, 2017

DAY 9 : 31 Days Challenge By JDT Blogger - Seseorang Yang Membanggakan Saya

Assalamualaikum semua !
Sihat ke ?

Korang nak tahu Cabaran hari ini ? Okay , cabaran hari ini adalah tentang seseorang yang membanggakan KakNa . Korang mesti tak sabar nak tahu kan ?  Hehehe .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Taraaa ...


Semestinya adik KakNa .

Sebab apa ? Sebab adik KakNa ni sejak umur 7 tahun dah berdikari . Dah tak rasa kasih sayang seorang emak . Dah tak ada tempat nak bermanja . Sampaikan sekarang , dia memang suka duduk jauh dengan keluarga . Tak tahu apa sebabnya , tapi KakNa rasa dia nak buktikan pada semua oeang yang dia boleh berdikari dan tak nak susahkan orang .

Inilah sebab KakNa bangga dengan adik kesayangan KakNa ni . KakNa selalu doa agar keselamatan dia dan keluarga dia . Semoga dia sentiasa dikelilingi oleh orang - orang yang baik . In shaa Allah . KakNa juga harap bila dia dah ada anak ni , dia akan lebih tabah dan tenang dalam hadapi dugaan yang ada .. Adik KakNa ni macam nyawa KakNa lah . KakNa ingat lagi masa arwah mak baru meninggal , malam tu dia tanya pada KakNa " Siapa nak tidur dengan kita malam ni ? " KakNa hanya mampu menangis je . Sejak daripada tu , KakNa janji pada diri sendiri , selagi belum berkahwin , KakNa akan jaga dia dan bela nasib dia . Alhamdulillah , KakNa berjaya tunaikan janji KakNa pada dia sampaikan KakNa dah kahwin . Syukur ..

Apapun jadi, buat masa ni , selain abah KakNa , adik KakNa nilah tang KakNa banggakan . Semoga dia tahu yang KakNa sayang sangat pada dia ! I love u forever .

#jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING