kbba9

DUIT MODAL

Wednesday, January 18, 2017

DAY 14 : 31 Days Challenge By JDT Blogger - Media Social

Assalamualaikum w.b.t.

Hai korang , bertemu lagi di cabaran hari ke 14 . Fuh !

Susah jugak nak siapkan entry ni memandangkan KakNa memang sangat busy dengan tugasan hakiki di pejabat dan tugasan harian di rumah , namum KakNa cuba juga sedaya upaya bertanggungjawab untuk selesaikan cabaran ini .

Okay , untuk tugasan hari ini , KakNa nak kongsi tentang Media Social yang KakNa ada . KakNa ni bukan lah aktif sangat dalam semua media sosial tapi adalah yang KakNa suka KakNa download lah .
Antara sosial media yang KakNa ada ialah blog ni , Facebook dan Instagram .

Kalau korang nak follow KakNa , boleh tekan link kat bawah ni yer :-

1. Facebook - Nurfarhanah Suardi
https://m.facebook.com/nurfarhanah87/

2. Facebook Page : Fames Rich Shoppe
https://www.facebook.com/famesrichshoppe/

3. Blog Bisnes (Lama dah tak update) : Fames Rich Shoppe
http://famesrichshoppe.blogspot.my/

4. Instagram Personal : kaknajourney 
https://www.instagram.com/kaknajourney/

5. Instagram Bisnes : famesrichshoppe

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING