kbba9

! Ramadan / Raya Sale !

Tuesday, January 31, 2017

DAY 27 : 31 Days Challenge By JDT Blogger - Gadget Saya

Image result for iphone 5 s
gambar google

Hai korang ! 

Fuhh ! Cabaran yang ke 27 ni agak sukar sedikit , yelah , sebab KakNa memang tak terfikir nak minta suami ambilkan gamabr hp KakNa dan whatsapp kat KakNa . So , that it is ! Ambil jelah gamabr google . So , atleast korang tahu . Memang ni lah hp KakNa , iphone 5s warna silver . KakNa beli HP ni dekat kedai Switch di AEON Bukit Indah, Johor Bahru dengan harga RM1,299 . Masa ni diorang nak buat clearance sale sebab Iphone 6 baru masuk pasaran kan . So far , pakai Iphone ni memang buat kerja KakNa lebih mudah memandangkan KakNa dah biasa pakai iphone sebelum ni . Bukan kata android tak bagus , tapi dalam sesetengah perkara iphone is better . Tapi , untuk android KakNa prefer Sony . So , harap tak ada yang kecam KakNa yer . KakNa tak ada nak expose pun kat orang , yang KakNa ada iphone . Kalau boleh tak nak orang tahu KakNa pakai iphone tau ! 

Apapun , HP apa yang kit apakai , gunalah sebaik mungkin . Jangan kerana kecanggihan teknologi , kita semakin mundur budi bahasa . Semoga dengan ada teknologi ni , hubungan silaturrahim antara kita masih berpanjangan dan berkekalan . In shaa Allah .

#jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger

!!Jom Tambah Pendapatan!!