kbba9

! Raya Sale !

Friday, February 03, 2017

DAY 30 : 31 Days Challenge By JDT Blogger - Ucapan Untuk Follower

Assalamualaikum w.b.t.

Hai korang . Task kali ni kena buat ucpaan untuk followers KakNa . Okay , KakNa rasa KakNa tak adalah ramai sangat followers , tapi bolehlah . So , ucapan ini untuk korang okay .

" Terima kasih sebab sudi follow dan baca blog picisan KakNa . Buat yang ada klik iklan KakNa pun terima kasih tak terhingga . Semoga Allah merahmati kehidupan kalin . Diharap korang akan terus follow KakNa untuk terus beri semangat pada KakNa untuk berkarya . In shaa Allah , 2017 ni KakNa macamnak buat cerpen , tapi tak pasti lagi bila nak mula . Korang mesti suka kan ? Doakan KakNa terus diberi idea yang banyak untuk berkongsi cerita dengan korang . Apapun , doakan KakNa juga diberi kesihatan yang baik sepanjang kehamilan ini . Terima kasih sekali lagi . Salam sayang , peluk ketat sendat . Ceh ! "

#jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger

!!Jom Tambah Pendapatan!!