kbba9

Saturday, February 04, 2017

DAY 31 : 31 Days Challenge By JDT Blogger - Gambar Selfie @ Bersama Tersayang

Assalamualaikum semua !

Alhamdulillah , ini adalah task terakhir KakNa untuk #jdtblogger an #31dayschallengbyjdtblogger . Syukur , akhirnya dapat juga selesaikan task ini walaupun lambat . Almaklumlah , KakNa semua guna hp dan hanya bolehpublish bila free dekat office tu . So , harap korang faham lah . Office plak , hanya waktu rehat sahaja yang dibenarkan untuk menggunakan Blog dan Facebook . Apapun , syukur dah berjaya .

Okay , untuk cabaran kali ni , KakNa diminta untuk mengambil gambar selfie @ bersama tersayang . So , KakNa pilih untuk ambil gamabr bersama tersayang . Hehehehe , almaklumlah , KakNa jarang dapat masa untuk bergambar dengan suami dan anak - anak begini .


Comey dak kami ? 

Gambar ni diambil masa kami pergi ke ZOO Johor . Seronok anak - anak kami tau ! Yelah , budak - budak kan suka tengok binatang * baca mak budak yang suka * hahahaha . 
Tapi kenangan di Zoo ni memang tak akan dapat kami lupakan . Nanti KakNa akan cerita di entry lain yer . Sabar . 

So , cuba korang tengok . Anak - anak KakNa ikut muka siapa ? Ummi dia ke Babah diorang ? Cer komen sikit ?

#jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger

!!Jom Tambah Pendapatan!!