kbba9

Monday, February 06, 2017

Amyrul Arsyad Turns 3

Salam .

Pejam celik , pejam celik kejap je masa berlalu . Tanpa sedar dah 3 tahun usia anak ini . Anak yang KakNa tunggu - tunggu . Subhanallah . 

Masa hari kelahiran si abang , KakNa tanya dia nak hadiah apa , jawabnya "arsyad nak kas .. " kas = basikal . Arsyad panggil basikal dengan nama kas , ntah dari mana dia tahu pun tak pasti . 

Tapi , Mr. Clerk a.k.a babahnya kata , lain kali baru beli basikal sebab Arsyad belum pandai lagi kayuh . Basikal yang Tok Abah dia belikan pun dia cuma sorong je . Hehe . So , selepas sesi pujuk memujuk , makanya terbelilah robot Transformers . Ntah kenapa babahnya nak sangat belikan , KakNa okay je .

Lepas beli robot kat Kipmart Tampoi , terus bergegas cari kek sebab nak pergi ke rumah mama ( mak mertua ) KakNa . Cari punya cari akhirnya beli juga di Season's Tun Aminah , Skudai tu . Mahal jugak harga kek sekarang ni . Anak punya pasal .

masa ni tengah tunggu amoi tu tulis nama kat kek

 
KakNa dah cakap tak perlu Happy Birthday , dibubuhnya jugak .
 Akhirnya tak muat nak tulis , no 3 dah nampak macam no 3 . Huh !

 
masa ni Arsyad dah ready nak nyanyi lagu Happy Birthday . Hehehe .

Lepas makan sepotong kek , Arsyad asyik panggil KakNa suruh layan dia . Arsyad ni macam KakNa , kaki selfie . Jadi , dia suruh KakNa ambilkan gambar dia sambil pegang robot tu . So , KakNa pun layan kan jelah . 

 
alalala , mata dia ni tau ! melting !

Mata Arsyad ni memang selalu mencairkan hati KakNa , mungkin sebab masa mengandungkan dia , babah dia sebenarnya nak anak perempuan . Sebab Mr. Clerk ni suka anak perempuan . Tapi , nak buat cam ne , belum ada rezeki lagi . Berdoa jelah . ^_^

Arsyad , ummi doakan agar Arsyad sentiasa menjadi anak yang soleh , dipanjangkan umur dan diperluaskan rezekinya . Ummi juga berdoa agar Ummi tak terlepas daripada segala perkembangan Arsyad . Maafkan Ummi andai Ummi jadi Ummi yang tak sempurna untuk Arsyad . Ummi sayangkan Arsyad tau !

06.02.2014 - 06.02.2017

!!Jom Tambah Pendapatan!!