kbba9

DUIT MODAL

Tuesday, February 20, 2018

My BFF

My BFF .
Best Friend Forever .
Best Funniest Friend .
Jumpa tak selalu, tapi dia yang paling memahami.


see , suka tau cacatkan gambar KakNa 

KakNa ni tak ramai kawan , tapi kawan yang berkualiti in shaa Allah ada . BFF KakNa ni dari 13/02/2018 dah whatsapp nak ajak makan luar , KakNa okay je tapi kena tanya husband dulu , then bila Big Boss dah kata YES , maka melompat lah KakNa . Huhuhu . 


haiishh sabo jelah 

Plan punya plan , last sekali makan kat Pizza Hut sebab nak lokasi yang dekat dengan rumah KakNa , huhu . Tak kisahlah janji perut kenyang dan orang belanja .. Oppss . Apapun , KakNa happy sangat sebab Azlina nak belanja kan ? Hahaha . She is my only friend yang selalu ada waktu KakNa susah dan senang . Of course lah senang i will tell her first . Dia yang tahu jatuh bangun KakNa , dan rasanya KakNa belum ada yang terlepas apa - apa nak beritahu dia . I guess so . Mungkin sebab perkenalan dan persahabatan kiteorang sejak Tingkatan 1 , buat kiteorang boleh get along sampai hari ini . KakNa harap sangat persahabatan ini boleh berkekalan sehingga ke akhir hayat . Aaminn .

Sebab dah lama sangat tak jumpa kiteorang berbual sampai tak sedar dah pukul 10 , ahhaha . Pizza Hut pun dah nak tutup dah . Pekerja diorang siap tengok - tengok kiteorang kalau - kalau kiteorang dah siap berbual dan nak balik . Sori awak !


baik selfie dengan Amsyar je kan sayang ?

tak banyak gambar selfie sebab memasing dah lapar dan fokus nak berbual je pun . so , inilah je kenangan yang ada sempena birthday celebration KakNa hari tu . Apapun , terima kasih babe sebab belanja . Semoga bertambah luas dan melimpah ruah rezeki ko sampai bila - bila . Aku doakan semoga cepat jodoh ko , hahaha . Lambat pun tak pe , sebab leh lepak lagi dengan aku hahahaha .


tq sayang !

tengah post ni , lapar plak tengok makanan ni , haishh .. Nafsu nafsu ! lepas tu tak kurus dok salahkan makanan , padahal sendiri yang melantak tak benti - benti ! huhuhu . 

ok lah korang , KakNa nak balik rumah dah ni , apa - apa pun terima kasih sudi baca . lain kali singgah dan baca lagi . :)

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING