kbba9

DUIT MODAL

Wednesday, February 28, 2018

Wordless Wednesday #9/2018 : LAST DAY

Last Day .

Bunyi macam nak tinggalkan satu tempat atau seseorang . 

Iya .

Hati dah kecil dan kering . Terasa macam apa yang KakNa buat selama ni tak dihargai . Sungguh . Kecewa yang amat .

Bulan Februari , bulan cinta dan kelahiran KakNa , sepatutnya yang gembira - gembira sahaja jadi , tapi apakan daya . Ada juga yang buruk berlaku :(

Apapun , KakNa harap ini adalah LAST DAY untuk bersedih . 

I HAVE TO MOVE ON .

Selepas ini , dengan siapa pun KakNa berurusan , KakNa akan pastikan KakNa tak akan tersilap langkah lagi . KakNa akan lebih berhati - hati . Tapi , apapun , Allah jua penentu segala perancangan hidup KakNa .

Esok , KakNa harap , semuanya akan kembali seperti sediakala . KakNa harap sangat Allah bantu KakNa . KakNa tak mahu bersedih terlalu lama , walaupun KakNa tahu , ada hikmah di sebalik semua ini . 

Bagi yang tahu cerita , KakNa harap , korang semua KEEP SILENT , yang tak tahu , jangan memandai buat andaian . 

Apapun , bulan Februari ini adalah bulan yang best sehingga ke hari ini . 

1 comment:

Hans said...

In Sha Allah
ada hikmah apa yang terjadi tu

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING