kbba9

DUIT MODAL

Monday, March 19, 2018

Amsyar Demam

Assalamualaikum w.b.t.

Lama tak bersiaran kan ? Sebenarnya KakNa banyak dah draft post tapi tak sempat - sempat nak tengok balik mana nak publish dulu .

Okay , kita terus pada tajuk ya .

Sebenarnya , KakNa ni agak risau dengan keadaaan Amsyar .

10.03.2018


15.03.2018


16.03.2018


17.03.2018



Amsyar lepas demam paling lama tu badan dia naik ruam panas . Orang cakap ruam tu untuk buang panas dia . dekat seminggu jugak lah nak hilangkan ruam tu . Sampai bertukar - tukar sabun mandi . Akhir sekali aku bagi dia pakai sabun Johnson Johnson Head To Toe warna kuning cair . Alhamdulillah dah makin kurang dan tu jugaklah sabun paling sesuai dengan dia . Semoga Amsyar tak demam lagi lama macam ni ya sayang .

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING