JDT BLOGGER

Friday, April 27, 2018

Amyrul Akhmal Turns 3! 😘

#Day27April2018
#Pic1

Happy birthday #AmyrulAkhmal15 😘

Tengah syiok Umi layan Youtube sebab tak boleh tido, dia bangon "mengerang" as usual.

Umi cakap "Happy birthday to you sayang and he smile!" Faham lettew! 🙄

Actually, every year dia memang akan bangon pada waktu yang sama pada hari kelahiran dia.

Alhamdulillah, Anak yang paling menguji iman dan paling banyak bawak rezeki makanan sejak dari dalam perut lagi.

Pencapaian yang terbaik, sejak semalam dah pandai baca doa makan. 
Good job sayang. 😘

Umi sayang kamu dan semoga kamu sentiasa di dalam lindungan Allah dan para malaikat.

Lebih2 nti umi cerita dekat blog lah ya! 😅

Amyrul Akhmal Bin Azmi
27.04.2015 (Khamis) ~ 27.04.2018 (Jumaat)
12.20pagi
HSI ~ Larkin

#AmyrulAkhmalTurns3
#AmyrulAkhmalManjaBoy
#AkhmalKesayanganBabah #BabahMudahCairDenganAkhmal #AkhmalSukaPelukDanDipeluk #AkhmalAnakYangBaik #AkhmalMintakHadiahBajuSeluarDanStokin #AkhmalTakNakSambutBirthdayDekatTaska #KitaTengokkanJelah #DoakanAkhmalTakKuatNagisLagiYa 🙏🏻
#jdtblogger

Wednesday, April 18, 2018

Wordless Wednesday #16/2018: LIFE



Sometimes life is hard,
but you gotta be strong
and keep moving on.
Don't let anything hold you back
from what you want.

Penat

#Day18April2018

Penat.

Aku struggle kot nk jayakan kursus ni, bila sampai masa diorang tak ramai datang. 
TANPA PENGGANTI.

Lepas tu, ada orang cakap nape Cawangan aku yang beriya2. Sedangkan caw lain dah jauh meninggalkan kita. 🙄

Enough lah, Farhanah!

Asek SYMP tapi orang tak hargai. 
Bullshit! 
Sorry to say, you are not in my shoes.

Asyik keja nak setelkan hal orang punya part, pastu part aku buruk. 
Apa-apa jelah. 
As usual, aku ni KERANI CABUK je. 
Tak apa lah, Allah tahu, yang penting sedaya upaya aku nak mudahkan orang lain. Allah yang nilai aku bukan korang.

#sayayangmenurutperintah
#penatjagaemosi
#penatjagahati
#moveonlah
#sampaibila
#alwaystrytobepositif
#ijustwanttocry
#struggleisreal

Tuesday, April 17, 2018

17 Apr 2011 ~ 17 Apr 2018

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, dah berusia 7 tahun blog ni.

Blog ni dulu buat untuk cipta kenangan bersama bakal suami, sekrang dan banyak cerit apasal anak.

Semoga anda semua masih sudi singgah dan baca blog saya ya.

Terima kasih. 

Wednesday, April 11, 2018

Wordless Wednesday #15/2018: 4 of Us



Masa ni Amsyar tengah tidur , jadi Umi letak dekat seat belakang kejap . 
Bukan senang nak berswafoto begini , kecuali di dalam kereta . 
I love you all damn much !

Wednesday, April 04, 2018

Wordless Wednesday #14/2018 : Innocent Boys



AMYRUL SIBLINGS .
Kalau time tak bergaduh , kemain baik lagi bergambar . 
Kalau gaduh ? Haaishh , nak runtuh bangunan rumah aku rasa . Hahaha , tapi inilah nyawa inilah racun , inilah penawar aku . Semoga mereka semua menjadi anak yang soleh . Nak tambah lagi satu ? Eh  , mestilah nak . Tapi , bukan seakrang ya .. :)

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING