kbba9

DUIT MODAL

Monday, May 28, 2018

2013, 2014 & 2018


Hai korang .

Saja nak share . Hehe , haritu FB buat major throwback so dapatlah save balik mana yang ada . Yang tak ada tahun 2015 - 2017 je . 

Huhu . Sebab dulu jarang selfie kat FB . Kalau ada pun banyak dah edit Photogrid , so tak banyak gambar solo . 

Gambar dari mula kahwin sampai dah anak tiga ni . Berat daripad 87 kg sehingga 97 kg hahahaha . 6 tahun kahwin berat dok tang tu je . Tapi angka 8 tu memang dah lama tak muncul lah . Huhu .

Apa komen korang ?

#komenmurnimurniya

1 comment:

Shafyqah Azry said...

ni lah bagusnya fb, selalu throwback haha. takpe, bahagialah tu kan kak, alhamdulillah :D

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING