JDT BLOGGER

Sunday, June 10, 2018

Persiapan Hari Raya Tahun 2018

Assalamualaikum w.b.t

Sihat ke ? Macam mana dengan Ramadhan korang ? Berapa banyak amalan yang dah berjaya buat ? Hehe . Cakap orang je kan , diri sendiri pun lompang jugak :( 


Okaylah , balik semula pada tajuk post kali ni . 


KakNa nak tanya korang selalu buat persiapan raya waktu bila ?


KakNa sejak berkahwin ni persiapan semuanya last minute , sebab suami jenis suka beli dah hujung - hujung tau . Tapi , selalunya KakNa lah yang stress sebab masa ni lah nak cari sedondon lah apalah x jumpa . huhu . 

So , untuk tahun ni pun masih sama jugak . Suami KakNa pilih untuk buat persiapan saat - saat akhir , dan mujur jugak jumpa saiz dan warna yang sama untuk budak 3 orang tu ! Fuhhhh , lega !

Kami shopping  kat mana ?

Kami  semua shopping dekat Mydin je , sebab nak jimat .

Alhamdulillah . Dah selesai semuanya semalam . 

Tema kami , warna TEAL . 

Eh , yeke ? Ntahlah . Nanti tengoklah baju kami ya .

okaylah , KakNa nak sambung buat kerja . Dekat rumah ke opis ke kerja x pernah habis . Hehehe .

Jumpa lagi uols .

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING