JDT BLOGGER

Tuesday, March 26, 2019

Sobella Birthday Edition (BE)



Korang, tak lama nak keluar dah Sobella Birthday Edition. 

Sobella 5.0 korang dah grab belum?

Dekat aku ni ada beberapa ketul lagi je, kalau korang nak grab boleh je, mehlah !

Do whatsapp me okay?

Fana
016-7253014

Ganjaran untuk anak-anak

Assalamualaikum w.b.t

Hai korang, seronok ke tengah bercuti tu? Untunglah dapat menghabiskan duit buat keluarga tercinta, oopss! Alhamdulillah, siapa nak bagi kan masa yang berkualiti untuk anak-anak kan? 

So, untuk cuti sekolah kali ni, aku bagilah peluang untuk anak-anak aku pilih mereka nak ganjaran apa. Sebab mereka berkelakuan baik sepanjang ketiadaan Big Boss. 

Apa yang diorang minta?

Anak sulung @ Arsyad :
* bermalam di rumah nenek.
- sejak lahir, sampailah sekarang, anak-anak belum berpisah daripada kami. Jadi, bila si Arsyad mohon untuk tidur di rumah mertua aku, aku merasakan bagai kehilangan sesuatu. Lagi pula, Arsyad merupakan "buah hati" aku, agak sukar untuk aku melepaskan. Namun, disebabkan tiada kerja rumah yang dibekalkann oleh, guru, aku mulai setuju dengan permintaannya.

Anak kedua @ Akhmal :
* menonton wayang bersama guru-guru dan rakan-rakan taska
- ini memang aktiviti wajib bagi pihak taska setiap kali cuti sekolah. Akhmal pula memang agak baik sepanjang minggu lepas, jadi apa salahnya kan? Mereka akan menonton filem Upin Ipin pada 27.03.2019

Anak ketiga @Amsyar
- Morning Walk di Hutan Bandar, MBJB. Adik kecil lagi, belum pandai bercakap dan meminta-minta, jadi umi hadiahkan itu jelah. Hehehe. Morning walk bersama abang Akhmal dan kawan-kawan Taska. Seronok anak-anak bila lihat gambar-gambar mereka.

Okaylah, buat masa ini, ini sahaja. Lain kali kita cerita lagi.

Bye!



!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING