JDT BLOGGER

Saturday, May 25, 2019

Persiapan Raya Keluarga FarAmy #1 - Baju Raya

Assalamualaikum w.b.t.

Alhamdulillah, semalam gaji, hari ni kami bawa anak-anak pergi Mydin untuk beli baju raya diorang. Suka sangat mereka. Yelah kan, budak-budak apa diorang tahu, huhu. So, tahun ni, rezeki diorang thaun ni, semua saiz ada, so, memang pergi satu Mydin je. Tka macam tahun-tahun sudah.

Kenapa tak tempah?
Emm, sejak kahwin tak pernah tempah. Tak tahu kenapa.

Suami?
Awal-awal dia dah beli online dengan kedai JOHO. Teruja katanya JOHO keluarkan baju Melayu. Em, yelah abang.

Tapi, tahun ni, sampai ke sudah, aku masih tak ada baju raya. Untuk pertama kali selama 32 tahun hidup ni. Mood nak beli baju raya tak mai-mai. Huhu.

Kenapa? 
Hahahaha. Sebab aku tak yakin ada saiz aku dan sebenarnya aku tak ada mood raya.

Sorry, aku tak ada gambar nak kongsi, tengok nanti hari pertama raya. :)

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING