Tuesday, December 10, 2019

RAHSIA CIKGU BEBAS JERAGAT DAN AWET MUDA DENGAN SATU PRODUK JER



Kerjaya sebagai seorang Guru sekolah haruslah sentiasa nampak cantik dimata orang. Setuju?
Tapi bukan bagi diri kak Atie yang sentiasa ada rasa malu dan down sangat dengan orang sekelilingnya. Kenapa la susah nak cantik ni?

Hurmm, duit dah ratus ratus habis ke produk shake shake dan tablet. Akibat tak kaji dulu bahan yang sesuai, padahnya kulit jadi kusam tak bermaya. Jeragat pulak mula buat peta daerah. Kan dah mendapat.

Cuba jugak lah cover guna foundation tebal tebal, peta tu tetap gak kelihatan megah di wajah. Sedihnya hidup!

Satu hari tu Ustazah sekolah anak dok kenalkan la satu krim ajaib kat Kak Atie. Dalam hati “ ish! Boleh percaya ke calit kat nadi boleh settle masalah aku?”. Makin hari makin cemburu tengok perubahan kulit Ustazah. Dari murung tak kesudah Kak Atie pun cuba laa.

Wahh! Rasa murung tu dah boleh campak jejauh laa. Baru percaya yang sebenarnya mudah jer nak cantik ni. Pejam mata pun boleh pakai sebab cuma calit di 3 point nadi utama jer. Buka mata tengok kulit dah cantik.

Kulit kusam beransur ke kulit bersih dan pinkish pinkish. Jimat duit pulak tu, dibanding dengan pelaburan dulu boleh dapat berbotol krim ajaib. Serius weyh!

Peta jeragat yang makin bertambah dulu, kini dah menampakkan kekurangan daerah petanya. Memang terbaik la krim ajaib ni. Tak salah la kak Atie melabur ke Ustazah.

Kehebatan niacinamide dan ekstrak tree peony tula buat jeragat beransur kurang dan kulit jadi bersih sebab toksin dah di flush keluar dari darah. Ditambah pulak kandungan pueraria mirifica ramai lak tak caya kak Atie dah 43 tahun. Kembang kempis la bila makan pujian. Syiok nya!

Barulah rasa yakin dan tak malu dengan kengkawan Cikgu kat sekolah tu. Kini kak Atie dikategori Cikgu yang berpenampilan lawa dan awet muda. Giteww.

Dah tak perlu nak tepek foundation tebal tebal, muka flawless dengan make up simple. Bahagianya sampai 25 botol dah krim ajaib berkhidmat dengan kak Atie. Nak nak HQ ada buat promosi dan lucky draw ni. Rugi la tak join kan?

Mana tau menang 2 tiket percuma ke Bali, Indonesia kan? Boleh la honeymoon dengan En Hubby ke luar negara.

Uolls rasa dah muak tengok kulit kusam setiap masa? Ajom la berubah sekarang!

www.wasap.my/60167253014/naklawa

!!Jom Tambah Pendapatan!!