Thursday, December 12, 2019

Hada Labo Hydration Lotion

Awak!

Serius best gila awak! 


Seumur hidup aku, aku tak pernah kisah dengan benda-benda ni semua tau, sejak-sejak jual Sobella dan Women Desiree ni, aku memang kisah sikit lah bab-bab kecantikan, muka dan penjagaan seharian dari hujung rambut sampai hujung kaki. Hehehe.

Tengah sembang-sembang dengan kawan, muatnaik gambar dekat status Whatsapp, terus seorang kawan cadangkan guna benda ni tau. Sungguh, petang aku terus ke Watson dan beli! Hehehe.

Malam tu, aku terus pakai, dan cuba teka? Esok pagi aku bangun, aku rasa muka aku ya ALLAH, lembap dan lembut gila! Seronoknya Allah je yang tahu. 

Korang yang nak cuba, boleh cari dekat drugstore kesukaan korang, Watson atau Guardian, harga untuk saiz ni cuma RM 11++. Serius berbaloi tau!

Okaylah, sampai sini je. Nanti ada benda best lagi aku review lagi ok?

Daaa...

12.12.2019

Semua tengah shopping ke tu? 

Assalamualaikum awak.

Talian internet untuk semua jenama tengah sibuk sangat pagi ni. Awak semua lah yang buat talian sibuk. 

Saya?

Saya tak sibuk dengan talian tu sebab saya tengah tulis di blog saya ni lah.

Semoga awak semua sihat dan diberkati ALLAH selalu.

Aamiin Ya Mujib.

!!Jom Tambah Pendapatan!!