Tuesday, March 31, 2020

2019 vs 2020


PKP Day 14

1. Lepas sarapan terus tengok Memories di FB. ❤️ all the friend post, shared all the good posting.

2. Buka IG personal. Confirm semua yang nak Follow asalkan bukan Fake Account dan “lelaki kacak” 😜

3. Belek gambar lama dan mula rasa seperti selalu “Kau Kena KURUS, Fana” 😌

4. Eh! Jumpa post kenangan sewaktu sedang hangat bercinta dengan Ex-Boyfriend. 

5. Save gambar tahun lepas dan buat photogrid.

6. Toksah kata edit. Tu semua bantuan cahaya ilahi dan bedak Mermatte je tu. Nak beli boleh beli dengan Nazma Razali atau leader Rohaida Padir. 

7. Sejujurnya perempuan memang cantik kalau berduit. Lagi-lagi kalau duit tu laki yang bagi. 

8. Alhamdulillah, semalam laki dah bagi nafkah. Lepaslah buat beli krim jerawat dan jeragat. Syukur. Bukan untuk siapa pun, untuk dia gak. 😂

9. Yang add aku pastu dah approve PM tepi cakap suruh guna produk kurus dia jual tu, pastikan anda pernah capai berat 120kg dan kurus sebab produk tu ya. Kalau tak, aku tak layan. 💁🏻‍♀️

10. Dah, sila komen terbaik  lepas baca. Kbai!

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!