Monday, January 28, 2019

kisah 90kg

Hai korang !

Aku saja nak share , aku ni susah gila nak dapat berat ni balik. dah dekat 4 tahun struggle nak dapatkan 90kg ni . 

2019?

aku tak pasti kenapa susah sangat.

yang aku tahu , aku susah nak hentikan makan benda merapu .

ALLAH . 

Korang tak payah lah kecam aku sangat , sekurang-kurangnya aku ni tak delah merempan tak tentu pasal . sebab korang yang kurus kering acah-acah gemuk tu tolong insaf lah . 

menyampah tau tak? 

kalau setakat berat 45kg , dengan ketinggian yang ideal apa lagi korang nak ha?

adalah baik korang doakan aku plak dapat berat ideal , muahahahaha . 

Adios !

1 comment:

Siti Yang Menaip said...

dun givap..!!! CTpun dlu ada masalah tu keje nak ngunyah je.
tapi slowly tukar ke fruits n veggie. u can do it..!!

!!Jom Tambah Pendapatan!!